آموزش استفاده از لایم سلفر برای باغداران در ولایت بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۳:۱۳
آموزش استفاده از لایم سلفر برای باغداران در ولایت بادغیس

۲۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برنامه آموزشی طرز تهیه و استفاده از لایم سلفر را برای ۲۲۸ باغدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر و بالامرغاب برگزار کرد.
 این برنامه تحت نظارت مدیریت عمومی حفاظه نباتات و آمریت امور زراعتی و بر اساس پلان سالیانه ریاست حفاظه نباتات و قرنطین اجرا شد.
در این برنامه، آموزش‌های عملی و تخصصی به باغداران ارائه گردید تا آنان بتوانند لایم سلفر را برای کنترول آفات و امراض نباتی به‌صورت مؤثر به‌کار ببرند. بر اساس ارزیابی کارشناسان، استفاده درست از لایم سلفر می‌تواند بین ۶۰ تا ۷۰ درصد مشکلات ناشی از آفات و بیماری‌های نباتی را کاهش دهد.
این اقدام بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت بادغیس برای ارتقای ظرفیت باغداران و افزایش تولید سالم محصولات زراعتی محسوب می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها