علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱ - ۱۴:۴۴
علفچرهای دامنه دشت آبدان کندز احیا می‌شود
۳۰جدی ۱۳۹۸

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از کشت تخم‌های رشقه للمی، گز، سکساول و سیلون به مساحت هفتاد هکتار زمین در دامنه‌های دشت آبدان این ولایت به منظور احیای علفچرها و جلوگیری از تخریب ریگ‌های روان در این دشت خبر داده است.
پوشش گیاهی دامنه‌های دشت آبدان از بین رفته بود و احیای علفچرها در این ساحه باعث ازدیاد علفچرها خواهد شد.
عبدالهادی قرلق رییس اداره زراعت کندز می‌گوید: «با تطبیق این پروژه ساحات وسیعی از علفچرها احیا می‌شود و ساحاتی که از اثر وزش باد‌های تند و ریگ‌روان متاثر می‌گردید، از تخریب آن جلوگیری خواهد شد. هم‌چنین در قسمت بهبود محیط‌زیست و جلوگیری از فرسایش خاک تاثیرات مثبت و قابل ملاحظه‌ی را خواهد داشت.»

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها