توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۲۲۰۰ خانواده مهاجر در ولایت جوزجان

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۱:۴۳
توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۲۲۰۰ خانواده مهاجر در ولایت جوزجان

۶ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

روند توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای خانواده‌های مهاجر و عودت‌کننده در ولایت جوزجان، به اساس حکم امیرالمؤمنین و به منظور رسیدگی به مشکلات مهاجرین، با حضور معاون اداری ریاست‌الوزرا، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، والی جوزجان و شماری از مسئولان امارتی آغاز گردید.

این برنامه با حضور مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست‌الوزرا، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت جوزجان، قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، رؤسای ادارات امارتی، مهاجرین و عودت‌کنندگان افتتاح شد.

مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست‌الوزرا طی سخنرانی خود گفت که اکنون امنیت در تمامی مناطق افغانستان تأمین است و حمایت و همکاری با مهاجرین را یک مسئولیت ایمانی دانست. وی افزود که این کمک‌ها به منظور همدردی با مهاجرین، به اساس حکم امیرالمؤمنین و از سوی کمیسیون عالی رسیدگی به مهاجرین، در تمام ولایت‌های کشور برای هزاران خانواده مهاجر و عودت‌کننده توزیع می‌گردد.

همچنان مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سخنان خود اظهار داشت که بزرگان امارت اسلامی متعهد به حمایت از همه اقشار مختلف جامعه بوده و این کمک‌ها بخشی از کمک‌های عاجل بشری برای مهاجرین و عودت‌کنندگان می‌باشد که از سوی رهبری امارت اسلامی در حال توزیع است.

در ادامه، مولوی عبدالله سرحدی والی ولایت جوزجان گفت که امارت اسلامی خدمت‌گار ملت بوده و همواره در کنار مردم قرار دارد. وی افزود که در روز نخست این روند، برای ۱۵۰ خانواده مهاجر، به هر خانواده پنج بوری گندم پنجاه کیلویی و پنج هزار افغانی پول نقد توزیع گردید.

به گفته مسئولان، قرار است این کمک‌ها در مجموع برای ۲۲۰۰ خانواده مهاجر و عودت‌کننده در سطح ولایت جوزجان توزیع شود که هدف اصلی آن، همدردی با خانواده‌های مهاجر و کاهش مشکلات معیشتی آنان می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۱
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون  چگونگی  مصرف بودجه انکشافی سال قبل و بررسی چگونگی تطبیق. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۲۹
Background image

سنگ تهداب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل پروان گذاشته شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
سنگ تهداب یک باب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان طی مراسمی با حضور مسئولان محلی و مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گذاشته شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۲۹
Background image

سنگ تهداب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل پروان گذاشته شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
سنگ تهداب یک باب مرکز عمومی جمع‌آوری شیر در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان طی مراسمی با حضور مسئولان محلی و مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت گذاشته شد.
این. . .

بازگشت به خبرها