دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
د افغانستان د کرنې وزارت مرستیال د قرغیزستان د صنعت او سوداګرۍ وزارت مرستیال سره وکتل

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو نمودند.
در این دیدار، طرفین پیرامون نحوه صادرات و واردات محصولات زراعتی و حیوانی میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند. مسئولان هر دو کشور بر ضرورت تنظیم شرایط همکاری تأکید کردند تا نیازهای تجارتی هر کشور به‌طور کامل تأمین شود. همچنین مقرر شد که محصولات زراعتی افغانستان در فصل برداشت به قرغیزستان صادر شود و در مقابل، اقلام مورد نیاز از قرغیزستان به افغانستان وارد گردد.
این نشست با هدف تقویت همکاری‌های تجارتی و توسعه بخش زراعتی میان افغانستان و قرغیزستان برگزار شد و طرفین بر استمرار هماهنگی‌ها و پیگیری برنامه‌های مشترک تأکید کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها