دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل در افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په افغانستان کې د ملګرو ملتونو د پراختیایي پروګرام له مرستیالې سره

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خانم دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار کرد.
در این دیدار روی پیشرفت کار پروژه آبیاری حصارک در ننگرهار و برنامه‌های عمرانی سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۶ در افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
دو طرف بر اهمیت هم‌آهنگی میان وزارت زراعت و این سازمان تأکید کرده و یادآور شدند که فعالیت‌ها باید به‌گونه مؤثر پیش برود و برای پروژه‌هایی اولویت داده شود که بر اساس نیازهای مردم طرح و تطبیق می‌گردد.
همچنان توافق شد که کمیته تخنیکی مشترک از هر دو اداره ایجاد شود تا در زمینه هم‌آهنگی برنامه‌ها جلسات منظم برگزار کرده و ارتباط نزدیک برای پیشبرد فعالیت‌ها حفظ شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS