دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، شماری از رؤسا و مشاورین این وزارت نیز حضور داشتند. دو طرف در مورد گسترش همکاری‌های مشترک میان افغانستان و هندوستان در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری، صادرات محصولات زراعتی و واردات وسایل و تجهیزات میکانیزه زراعتی بحث و تبادل نظر کردند. همچنان بر آغاز معاملات تجاری  میان اتباع دو کشور و تطبیق پروژه‌های زیربنایی زراعتی تأکید شد.
مولوی عطاءالله عمری در سخنانش گفت که افغانستان علاوه بر گذر از چهار دهه جنگ، از تغییرات اقلیمی نیز به شدت متأثر است و خشکسالی و آفات زراعتی کیفیت  و کمیت محصولات کشور را متضرر ساخته است. او افزود که نیاز است بالای تحقیقات علمی در زمینه پرورش ورایتی‌های مقاوم در برابر تغییر اقلیم کار صورت گیرد.
شازدافیر سفارت هندوستان در پاسخ، تعهد سپرد که کشورش در افغانستان با در نظر داشت امکانات، بالای طرحی کار می‌کنند که یک مرکز تحقیقاتی تحت عنوان «افغان–اندیا» ایجاد گردد و تلاش می‌نمایند که پروژه‌های جدید را نیز  تطبیق نمایند. وی همچنین وعده داد که برای ارتقای ظرفیت متخصصین وزارت زراعت، برنامه‌های آموزشی حضوری و آنلاین برگزار می‌شود.
وزیر زراعت در این دیدار خواستار همکاری هندوستان در زمینه تجهیز لابراتوارها، احداث چکدم‌ها و تقویت لابراتوارهای کنترول کیفیت مالداری و صحت حیوانی شد. او همچنان از جانب هندوستان خواست تا در تسهیل ویزه برای تاجران افغان که محصولات زراعتی و مالداری کشور را به هند صادر می‌کنند، همکاری لازم صورت گیرد.
در پایان، شازدافیر هندوستان اطمینان داد که موضوعات مطرح‌شده از مجراهای دیپلوماتیک پیگیری و در آینده نزدیک عملی خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها