سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۲
سفر رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات به ولایت پکتیکا

مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر کاری خود به ولایت پکتیکا، از جریان امور مربوط به جمع‌آوری عشر از نزدیک دیدن و ارزیابی کرد.
در آغاز، وی با مولوی لعل محمد گوهر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار نموده و هدف سفر خود را با او در میان گذاشت. مولوی لعل محمد گوهر در صحبت‌هایش اطمینان داد که روند جمع‌آوری عشر در پکتیکا به‌گونه شفاف و مطابق طرزالعمل‌های امارت اسلامی تطبیق خواهد شد.
سپس در نشستی ویژه که با حضور مولوی میاخیل ناصر آمر تنظیم عشر پکتیکا، مولوی جلالی آمر محاسبه عشر و زکات، و نیز مسئولان و عاملان عشر در مرکز و ولسوالی‌ها برگزار شد، رئیس تنظیم عشر و زکات در مورد اهمیت و جایگاه شرعی عشر و زکات مفصل صحبت کرد.
او از اشتراک‌کنندگان خواست تا در برخورد با مردم رفتار نیکو داشته باشند و امور جمع‌آوری عشر را به‌گونه درست و منظم انجام دهند. وی تأکید کرد که در تعیین عاشرین و عاملین عشر باید اشخاص مخلص، متقی و شایسته گماشته شوند.
مولوی ندا محمد عابد همچنان مسئولان را به اطاعت از مقامات مافوق و دقت در تنظیم و ترتیب گزارش‌ها توصیه نمود. او وظیفه جمع‌آوری عشر و زکات را مسئولیتی سنگین دانست و افزود که انجام درست این مأموریت سبب جلب اعتماد و رضایت مردم می‌گردد.
در جریان سفر، رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات از روند کاری این بخش در ولایت پکتیکا نظارت نموده، آن را تا این مرحله قابل ستایش خواند. وی همچنین به مشکلات مسئولان و عاملان گوش داد و اطمینان داد که برای رفع چالش‌ها همکاری همه‌جانبه صورت خواهد گرفت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۸:۴۶
Background image

معین زراعت و مالداری با مسئولان مؤسسه تیکا دیدار کرد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با میکاییل تشدیمر، رئیس مؤسسه همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) در افغانستان و شماری از مسئولان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

بازگشت به خبرها