ایجاد ۳۰ مزرعۀ نمایشی گندم در ولایت پکتیا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۱:۱۲
پکتیا کې د غنمو ۳۰ ننداریزې کروندې جوړېږي

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از ایجاد ۳۰ مزرعۀ نمایشی گندم اصلاح‌شده در مرکز گردیز و ولسوالی‌های احمدآبا، سیدکرم، ځاځی‌اریوب، زرمت و روحانی‌بابا این ولایت خبر می‌دهد.
به همین منظور، امروز در یک مراسم ویژه در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، به دهاقین تخم‌های اصلاح‌شدۀ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع گردید.
عبدالله حلیم‌زی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت پکتیا، گفت که به ۳۰ تن از دهاقین پیشتاز در ولسوالی‌های یادشده، به هر یک ۲۵ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سپین (یوریا) توزیع شده است.
او افزود که هدف از ایجاد این مزارع نمایشی، نشان دادن ارزش و برتری تخم‌های اصلاح‌شده نسبت به تخم‌های محلی و تشویق دهاقین به استفاده از روش‌های نوین کشت، از جمله کشت خطی به‌جای شیندلی است، زیرا این روش نتیجه و حاصل بهتری دارد.
سیدالله، مدیر غله‌جات ریاست زراعت پکتیا، گفت که پیش از ایجاد این مزارع، سروی مقدماتی انجام شده و دهاقین پیشتاز و زمین‌های مناسب برای این برنامه انتخاب گردیده است.
همچنان، پیش از توزیع کمک‌ها، به دهاقین مستفید در مورد طرز کشت و مراقبت تا زمان برداشت حاصلات، آموزش و رهنمایی لازم داده شد.
در پایان، دهاقین مستفید از این برنامه ابراز خرسندی کرده و ایجاد مزارع نمایشی گندم را گامی مؤثر در راستای توسعه زراعت در ولایت پکتیا دانستند.
قابل یادآوری است که این ۳۰ مزرعۀ نمایشی در مجموع در ۳۰ جریب زمین ایجاد می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها