نظارت از کمپاین واکسین پی‌پی‌آر در تخار ادامه دارد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۱۲:۴۶
نظارت از کمپاین واکسین پی‌پی‌آر در تخار ادامه دارد

۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که روند نظارت از جریان کمپاین واکسین پی‌پی‌آر در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت جریان دارد. این نظارت توسط پرسونل آمریت مالداری و صحت حیوانی انجام می‌شود.
به اساس معلومات ارائه شده، در قریه باغسار ولسوالی رستاق ۳۰۰ رأس بز و گوسفند، در قریه خالدره ولسوالی رستاق ۴۰۰ رأس، در قریه گردنگه ولسوالی چاه‌آب ۴۷۰ رأس، در قریه‌های خواجه لمتی کورقدق، چک‌آب، غرب‌دره و پس‌مغل ولسوالی هزارسموچ ۵۰۰۰ رأس، و در قریه خاندسمال ولسوالی کلفگان ۱۹۰۰ رأس بز و گوسفند واکسین شده است.
در مجموع ۸۰۷۰ رأس بز و گوسفند در جریان این مرحله از کمپاین واکسین گردیده‌اند.
ریاست زراعت تخار تأکید دارد که این نظارت‌ها برای اطمینان از کیفیت و مؤثریت کمپاین واکسین ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها