در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۲۹
در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار در همکاری با دفتر حمایت از کودکان، به ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های مومندره و لعلپور تخم اصلاح‌شده گندم، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی از طریق کمک نقدی فراهم می‌سازد.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که دفتر حمایت از کودکان به هر دهقان برای خرید تخم گندم، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی معادل ۲۰۰ دالر امریکایی به افغانی پرداخت می‌کند.
او افزود که دهقانان با این پول‌ها تخم اصلاح‌شده گندم، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی چون رَمی، لور، کراچی دستی، پنجا، شاخه، تسکوره و پمپ پاشیدن دوا خریداری می‌کنند تا بتوانند فعالیت‌های زراعتی خود را به شکل بهتر انجام دهند.
انجنیر ذبیح‌الله دولتزی مسئول این پروژه در دفتر حمایت از کودکان گفت که هدف از این کمک‌ها خودکفایی خانواده‌ها، تأمین امنیت غذایی و جلوگیری از به‌کارگیری کودکان در کارهای شاقه می‌باشد.
پیش از این نیز چندین بار این مؤسسه در ولسوالی‌های متذکره برای خرید تخم اصلاح‌شده، کود کیمیاوی و وسایل زراعتی به دهقانان پول نقد داده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

معرفی پروژه تاب‌آوری اقتصادی و توانمندسازی خانواده‌ها در بامیان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در یک نشست رسمی در سالون کنفرانس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، پروژه «تاب‌آوری اقتصادی، توانمندسازی اقتصادی خانواده و ایجاد شغل در افغانستان» از سوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

بازگشت به خبرها