سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۸:۵۸
رسفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سمنگان

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متشکل از سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پلان و پالیسی، داکتر احمد مختار محسنی رئیس صحت حیوانی و شکرالله وزیری مشاور وزارت، به ولایت سمنگان سفر کرده و با مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمودند.
هدف این سفر بررسی مشکلات موجود در سکتور مالداری و تلاش برای حل آن بود. در نشست متذکره، داکتر کرام‌الدین محمودی آمر مالداری و صحت حیوانی، فرهاد سارباغی مدیر عمومی صحت حیوانی ریاست زراعت، نماینده موسسه رفاه اسلامی و نماینده شرکت قراردادی پروژه بزهای اسماری نیز حضور داشتند.
در جریان بحث، روی چالش‌های به میان‌آمده در تطبیق پروژه بزهای اسماری صحبت شد و فیصله گردید بزهایی که در ولسوالی رویی‌دوآب تحت قرنطین قرار دارند، پس از معاینه مطابق طرزالعمل به مستفیدین توزیع گردد و پروژه به‌گونه شایسته عملی شود. همچنان هیئت وزارت مشکلات موجود را یادداشت نموده و جهت اقدامات بعدی به مقامات مربوطه گزارش ارائه خواهند کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها