ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی عامه را در رابطه به تغییرات اقلیمی برای ۲۱۰۰ دهقان در ۱۴ ولایت کشور آغاز کرده است.
در همین راستا، در مرکز ولایت ارزگان و چهار ولسوالی آن (خاص ارزگان، چوره، چنارتو و دهراود) برای ۱۵۰ دهقان این برنامه‌های آگاهی‌دهی از سوی ریاست متذکره برگزار گردید. در این برنامه‌ها دهقانان از مناطق مختلف همراه با ملا امامان و ملک‌های قریه‌ها اشتراک ورزیدند.
در جریان برنامه، معلومات مفصل در مورد وضعیت اقلیمی ارزگان، اقلیم و تغییرات اقلیمی، عوامل تغییر اقلیم، تأثیرات آن بر سکتور زراعت و مالداری، راهکارهای سازگاری و هم‌آهنگی، و همچنان سیستم آگاهی‌دهی قبلی ارائه شد.
معاون ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان در مراسم افتتاح، بر اهمیت سازگاری با تأثیرات تغییرات اقلیمی تأکید نمود و از راه‌اندازی این برنامه‌ها استقبال کرد.
اشتراک‌کنندگان از برگزاری این برنامه‌ها ابراز خرسندی کرده و تأکید ورزیدند که چنین برنامه‌های آگاهی‌دهی برای کاهش زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان مؤثر واقع می‌شود. این برنامه طبق اجندا به‌گونه موفقانه به پایان رسید.
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در پلان سالانه خویش، بلند بردن سطح آگاهی دهقانان در سراسر کشور را یکی از اولویت‌های مهم خود قرار داده است. این ریاست به‌منظور کاهش تأثیرات تغییر اقلیم، جلوگیری از زیان‌های زراعتی و ارتقای مهارت‌های عملی دهقانان، برنامه‌های آگاهی‌دهی عامه را طرح و عملی می‌سازد. این برنامه‌ها نه تنها برای دهقانان بلکه با مشارکت ملک‌ها، ملا امامان و بزرگان اجتماعی نیز برگزار می‌گردد تا مبارزه و سازگاری مشترک جامعه در برابر تغییرات اقلیمی تقویت شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها