ننگرهار: ۳۵ تُن جوار بی‌کیفیت از بندر تورخم به پاکستان مسترد شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۱۶
ننگرهار: ۳۵ تُن جوار بی‌کیفیت از بندر تورخم به پاکستان مسترد شد

مسئولان مدیریت قرنطین نباتی در بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که از ورود ۳۵ تُن جوار بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان جلوگیری شده و این محموله دوباره به آن کشور مسترد گردیده است.
مولوی محمد ولی محسن، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که این جوار بی‌کیفیت پس از بررسی و معاینه دقیق از سوی مسئولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم دوباره به پاکستان بازگردانده شد.
وی از همه تاجران خواست تا در واردات، تنها محصولات باکیفیت را انتخاب کنند تا هموطنان ما از مواد صحی و پاک استفاده نمایند.
قابل یادآوری است که روزانه ده‌ها موتر حامل میوه تازه، سبزیجات، غله‌جات، ادویه حیوانی و نباتی و سایر مواد از طریق بندر تورخم صادر و وارد می‌گردد که زیر نظارت مدیریت قرنطین ریاست زراعت به کشور وارد شده و به محصولات بی‌کیفیت اجازه ورود داده نمی‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها