جلسه به منظور ارزیابی چگونگی مصرف بودجه وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۵:۲۴
جلسه به منظور ارزیابی چگونگی مصرف بودجه وزارت زراعت برگزار شد

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه بررسی  چگونگی مصرف بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت رهبری ملا آغاجان آخوند « حاجی سالم» معین مالی و اداری دایر گردید. 
در این جلسه، معین مالی و اداری وزارت زراعت تأکید کرد که کارمندان باید بدون خستگی وظایف خود را انجام دهند تا رضایت مردم جلب شده و مشکلات دهقانان و مالداران کاهش یابد. وی افزود که مصرف درست و به موقع بودجه در شرایط خشکسالی و آفات اهمیت ویژه دارد.
در ادامه، مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حساب وزارت زراعت از روسای حاضر خواست تا مطابق پلان مالی، مصارف خود را به موقع تکمیل کنند تا در سال آینده بودجه بیشتری به این سکتور اختصاص یابد. همچنین کارشناسان بخش مالی گزارش مصرف بودجه سال جاری ریاست‌ها را ارائه کرده و روسای حاضر نیز نظریات و دستاوردهای کاری خود را با حاضران شریک ساختند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها