افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روی دست گرفته شده و رسماً در شهر پل علم افتتاح گردید.
در محفل افتتاحیه که در شهر پل علم برگزار گردید، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مسئولان امور زراعتی رهنمودهای تخنیکی لازم در زمینه‌های آماده‌سازی زمین، روش‌های معیاری کشت، استفاده مؤثر از کود و آبیاری مؤثر را برای دهاقین ارائه کردند.
در این برنامه برای ۲۰ دهقان که مسئولیت مدیریت قطعات نمایشی را به عهده دارند، بسته‌های کامل زراعتی توزیع گردید. این بسته‌ها شامل ۸ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۵۰ کیلوگرام کود سفید، ۲۰ کیلوگرام کود سیاه و مبلغ ۱۰۰۰ افغانی برای هر دهقان بود که به‌گونه عملی به آنان تسلیم داده شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لوگر از تطبیق شفاف و منظم این برنامه اطمینان داده و ابراز امیدواری کرده است که این اقدام سبب افزایش انگیزه دهاقین و تقویت تولیدات زراعتی در این ولایت گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS