افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روی دست گرفته شده و رسماً در شهر پل علم افتتاح گردید.
در محفل افتتاحیه که در شهر پل علم برگزار گردید، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مسئولان امور زراعتی رهنمودهای تخنیکی لازم در زمینه‌های آماده‌سازی زمین، روش‌های معیاری کشت، استفاده مؤثر از کود و آبیاری مؤثر را برای دهاقین ارائه کردند.
در این برنامه برای ۲۰ دهقان که مسئولیت مدیریت قطعات نمایشی را به عهده دارند، بسته‌های کامل زراعتی توزیع گردید. این بسته‌ها شامل ۸ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۵۰ کیلوگرام کود سفید، ۲۰ کیلوگرام کود سیاه و مبلغ ۱۰۰۰ افغانی برای هر دهقان بود که به‌گونه عملی به آنان تسلیم داده شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لوگر از تطبیق شفاف و منظم این برنامه اطمینان داده و ابراز امیدواری کرده است که این اقدام سبب افزایش انگیزه دهاقین و تقویت تولیدات زراعتی در این ولایت گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
Background image

توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها