هیئت ازبکستانی از مسلخ معیاری ولایت بلخ بازدید کردند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۱۰:۱۸
ازبکستاني پلاوی د بلخ ولایت له معیاري مسلخ څخه لیدنه وکړه

 هیئت ازبکستانی که به رهبری جمشید ابد زوخروف معین وزارت تجارت آن کشور به افغانستان سفر کرده در جریان این سفر  از مسلخ معیاری که توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان در ولایت بلخ احداث شده است، بازدید کردند.
 این مسلخ که به‌طور خاص برای تهیه گوشت صحی و باکیفیت برای شهروندان شهر مزار شریف ایجاد گردیده، هم‌اکنون تحت مدیریت سکتور خصوصی قرار دارد و خدمات خود را به مردم ارائه می‌دهد.
در جریان این بازدید، هیئت ازبکستانی اعلام کردند که در صورت نیاز به مشوره و آموزش‌های تخنیکی برای کارمندان مسلخ در آینده، آمادگی دارند تا همکاری‌های لازم را انجام دهند و تجربیات خود را در این زمینه به اشتراک بگذارند.
در همین حال، قاری محمد موسی مبین، رئیس زراعت ولایت بلخ، از هیئت ازبکستانی تشکر کرد و در مورد اهمیت صحت گوشت و جلوگیری از انتقال امراض از طریق محصولات حیوانی صحبت کرد. وی تأکید نمود که مسلخ‌های معیاری می‌توانند نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی ایفا کنند و از شیوع بیماری‌ها جلوگیری نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS