تلاش‌ها جهت افزایش عواید وزارت زراعت با اجاره‌دهی جایدادهای خالصه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۲:۱
تلاش‌ها جهت افزایش عواید وزارت زراعت با اجاره‌دهی جایدادهای خالصه

جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و تثبیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ایجاد راهکارهایی برای اجاره‌دهی آن‌ها با هدف افزایش عواید، برگزار شد.
این جلسه در راستای مدیریت بهینه و استفاده مؤثر از جایدادهای مازاد وزارت زراعت برگزار گردید. هدف اصلی این جلسه، تثبیت و ارزشیابی جایدادهای خالصه وزارت و یافتن راهکارهای مناسب برای اجاره‌دهی آن‌ها از طریق مزایده به منظور کسب عاید بیشتر و بهبود وضعیت مالی وزارت بود.
در جریان جلسه، بر این نکته تأکید شد که اجاره‌دهی جایدادهای مازاد، نه تنها به تأمین منابع مالی برای وزارت کمک خواهد کرد، بلکه به بهبود مدیریت منابع ملکی نیز خواهد انجامید. یک کمیته ویژه برای ارزیابی و تطبیق این پروژه توظیف شد که مسئولیت بررسی دقیق وضعیت جایدادها و انجام مزایده‌ها را بر عهده خواهد داشت.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» در این جلسه بر اهمیت استفاده بهینه از منابع موجود تأکید کرده و گفت که این پروژه بخشی از تلاش‌های وزارت برای ارتقاء عملکرد مالی و بهبود عواید خواهد بود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور تأمین منابع مالی بیشتر برای اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های مختلف خود، بر استفاده صحیح از منابع ملکی تأکید دارد و امیدوار است که این اقدام بتواند در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای وزارت گام‌های مؤثری بردارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها