آغاز کارزار وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در فاریاب

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۱:۳۱
آغاز کارزار وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در فاریاب

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کارزار تهیه و استعمال لایم سلفر را به‌منظور وقایه و کنترول امراض قارچی تاکستان‌ها در سه ولسوالی این ولایت آغاز کرد.
این کارزار از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین نباتی و با همکاری باغداران در ولسوالی‌های دولت‌آباد، شیرین‌تگاب و قیصار تطبیق می‌شود.
برهان‌الدین سبحانی، مدیر عمومی حفاظت نباتات، می‌گوید که استفاده از لایم سلفر یک راه‌حل مؤثر برای جلوگیری از امراض قارچی، بهبود کیفیت محصول و اصلاح خاک است. وی تأکید کرد که این محلول باید به شیوه‌ی درست و تحت نظارت مأمورین تطبیق شود تا از آسیب به گیاهان و محیط‌زیست جلوگیری گردد.
وی همچنین به باغداران توصیه کرد که در استفاده از این محلول تعادل را حفظ کنند، زیرا مصرف بیش از حد آن ممکن است به تاک‌های انگور آسیب رسانده و کیفیت خاک را تحت تأثیر قرار دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها