دیدار وزیر زراعت با اعضای اتحادیه صنعتکاران افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - ۹:۴۵
د کرنې وزیر د افغانستان د صنعتکارانو ټولنې له غړو سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با تعدادی از اعضای اتحادیه صنعتکاران افغانستان دیدار کرد. در این دیدار، اعضای اتحادیه پیرامون شناسایی هزاران جریب زمین برای احداث باغ‌های پسته در ولایت هرات و سروی زمین‌های مناسب برای کشت و زراعت و ایجاد فارم‌های مرغ در ولایت‌های تخار، سمنگان و بادغیس به وزیر زراعت معلومات ارائه کردند.
این اتحادیه قصد دارد میلیون‌ها دالر را برای احداث باغ‌های پسته و جنگلات در ولایت‌های غربی و شمال‌غربی افغانستان و همچنین سرمایه‌گذاری در سکتور تخم‌های نطفه‌دار مرغ در کشور اختصاص دهد. اعضای اتحادیه در این دیدار از وزیر زراعت خواستند تا در زمینه اجاره زمین و همکاری با آن‌ها برای آغاز فعالیت‌هایشان حمایت کند.
مولوی عطاءالله‌عمری در پاسخ به درخواست‌ها، اطمینان داد که حکومت از این پروژه‌ها حمایت خواهد کرد و تمام سهولت‌ها را برای شروع کار اتحادیه فراهم خواهد نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی شتل

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی در زمینه مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران قریه‌جات مختلف حوزه اندروسات ولسوالی شتل ولایت پنجشیر برگزار شد. در این برنامه، کارمندان مدیریت عمومی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

بازگشت به خبرها