جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۹:۲۸
جمع آوری ادویه‌جات زهری و کودهای کیمیاوی غیرقانونی در فاریاب

۹ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب دوکان‌های فروش مواد غذایی را در ولسوالی‌های اندخوی و قرغان به‌منظور جلوگیری از فروش غیرقانونی آفت‌کش‌های نباتی و کودهای کیمیاوی مورد بررسی قرار داد.
در نتیجه این بررسی، مقدار قابل توجهی از ادویه‌جات زهری و تاریخ‌گذشته، همراه با دو نوع کود کیمیاوی یوریا و دای‌آمونیم فاسفیت که بدون مجوز به فروش می‌رسید، جمع‌آوری و ضبط شد.
مدیر عمومی حفاظت و قرنطین نباتی اظهار داشت که فروش غیرمجاز این مواد می‌تواند خطرات جدی برای سلامت انسان ایجاد کند و بر اهمیت جلوگیری از چنین تخلفات و آگاهی‌دهی به مردم تأکید کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها