جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۹:۵۸
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری برگزار شد

۳۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه اداری معینیت زراعت و مالداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، و با حضور رییسان این معینیت برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی در این جلسه به رییسان معینیت زراعت و مالداری خطاب کرد و از آنان خواست تا در وقت معین به وظایف خود حاضر شوند و کارهای خود را به بهترین وجه انجام دهند. او همچنین تأکید کرد که باید از تکبر دوری کرده، مسئولیت‌پذیر باشند و اخلاق حسنه را پیشه کنند. مولوی عثمانی در پایان افزود: « از الله بترسید و خدمت‌گزار مردم خود باشید.»
این جلسه در راستای بهبود عملکرد و هماهنگی بیشتر در بخش‌های مختلف معینیت زراعت و مالداری برگزار شد تا مسئولین این بخش‌ها با توجه به اولویت‌های کاری، وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و در راستای توسعه بخش زراعت و مالداری کشور تلاش کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها