آموزش تاجران انار در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۰:۳۰
آموزش تاجران انار در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا

کارمندان ریاست زراعت کاپيسا در  ولسوالی تگاب آن ولایت، طبق هدایت مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، تاجران انار را در زمینه بسته‌بندی، انتقال و بازاریابی محصولات انار آموزش دادند.
در این برنامه، ۱۵ تن از تاجران در بخش‌های رفع حاصل انار بی‌دانه، جمع‌آوری، بسته‌بندی، ذخیره‌سازی، انتقال و فروش محصولات به‌شکل عملی و نظری رهنمایی شدند. هدف از این آموزش‌ها، افزایش مهارت تاجران در مدیریت محصولات انار و فروش آن به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی بود.
بر اساس گزارش‌ها، امروز حدود ۲۰۰۰ تُن انار به کشور پاکستان صادر و ۵۰۰ تُن دیگر به بازارهای داخلی عرضه شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها