به ۳۸ خانواده در کابل مرغ و وسایل مرغ‌داری توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۹ - ۱۵:۲۴
 به ۳۸ خانواده در کابل مرغ و وسایل مرغ‌داری توزیع شد

۲۹عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به همکاری پروژه «SNAP2»، به ۳۸ خانواده در ولسوالی‌های قره‌باغ، میربچه‌کوت، ده‌سبز و چهارآسیاب ولایت کابل، مرغ‌ و وسایل مرغ‌داری توزیع کرد.
برای هریک از این خانواده‌ها صد قطعه مرغ، ۱۱۳ کیلوگرام دانه‌ی و وسایل مرغ‌داری توزیع شده است. یک آسیاب دانه‌ی مرغ و یک عراده موترسایکل باربری نیز به یکی از سرگروپان این خانواده‌ها توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS