آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۲:۲۶
آغاز برنامه ادویه‌پاشی درختان در ولایت سمنگان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه ادویه‌پاشی درختان را در قریه شهر قدیم، مربوط مرکز ایبک آغاز کرد.
در این برنامه، صدها درخت و اشجار مختلف النوع به هدف کنترول و پیشگیری از امراض و آفات ادویه‌پاشی می‌شوند. این اقدام به‌منظور حفظ صحت نباتات و افزایش حاصلات زراعتی انجام می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها