آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۹:۵۶
آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان در ولسوالی آقچه آن  ولایت زمینه کار برای ۹۳۸ دهقان را از قریه‌های مختلف این ولسوالی در چارچوب پروژه "کار در مقابل پول" فراهم کرده است. این پروژه با حمایت مالی موسسه اکشن‌اید تطبیق می‌شود.
دهقانان در این پروژه به مدت ۱۰۰ روز مصروف کار خواهند بود و به هر نفر روزانه ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود که در مجموع هر دهقان مبلغ ۵۰۰ دالر در طول این دوره دریافت خواهد کرد.
فعالیت‌های پروژه شامل راش‌پاکی و کندن‌کاری جوی‌های آبیاری است که هدف آن جلوگیری از ضایعات آب و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی می‌باشد. همچنین، جریان ساخت پل‌ها، پلچک‌ها و تقسیم‌کننده‌های آب که برای مدیریت بهتر آب زراعتی طراحی شده‌اند، تحت نظارت مدیریت خدمات زراعتی قرار دارد.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی ضمن نظارت از جریان این پروژه‌ها، به تیم‌های کاری هدایت‌های لازم برای ارتقای کیفیت کار ارائه کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

امسال ۲٫۵ تُن عسل از قندهار به کشورهای خارجی صادر شده است

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات مسوولان مسلکی آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، امسال از این ولایت در مجموع ۲٫۵ تُن عسل به کشورهای خارجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

بازگشت به خبرها