آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۹:۵۶
آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان در ولسوالی آقچه آن  ولایت زمینه کار برای ۹۳۸ دهقان را از قریه‌های مختلف این ولسوالی در چارچوب پروژه "کار در مقابل پول" فراهم کرده است. این پروژه با حمایت مالی موسسه اکشن‌اید تطبیق می‌شود.
دهقانان در این پروژه به مدت ۱۰۰ روز مصروف کار خواهند بود و به هر نفر روزانه ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود که در مجموع هر دهقان مبلغ ۵۰۰ دالر در طول این دوره دریافت خواهد کرد.
فعالیت‌های پروژه شامل راش‌پاکی و کندن‌کاری جوی‌های آبیاری است که هدف آن جلوگیری از ضایعات آب و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی می‌باشد. همچنین، جریان ساخت پل‌ها، پلچک‌ها و تقسیم‌کننده‌های آب که برای مدیریت بهتر آب زراعتی طراحی شده‌اند، تحت نظارت مدیریت خدمات زراعتی قرار دارد.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی ضمن نظارت از جریان این پروژه‌ها، به تیم‌های کاری هدایت‌های لازم برای ارتقای کیفیت کار ارائه کرده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۰:۴۴
Background image

د پکتیکا دکرنې رییس د عشر او زکات آمریت کارکوونکو سره وکتل

د پکتیکا دکرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي محمدزمان عمري د یاد ریاست د د عشر اوزکات آمریتونو او مدیرانو د ورځنیو چارو د ارزونې او څارنې په موخه له اړوند مدیرانو سره وکتل.
په دې. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۰:۳۱
Background image

میدان وردګو کې د سکتوري ادارو او غیر دولتي مؤسسو غونډه دائره شوه

د میدان وردګو ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په تالار کې د سکتوري ادارو او غیر دولتي مؤسسو ترمنځ غونډه وشوه.
غونډه د قران کریم د څو مبارکو آیتونو په تلاوت سره پیل شوه. ورپسې،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۰:۱۰
Background image

خوست کې د سکتوري ادارو او غیر دولتي مؤسسو دولسمه غونډه دائره شوه 

د خوست ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په مشرۍ د سکتوري ادارو او غیر دولتي مؤسسو ترمنځ دولسمه غونډه وشوه.
یاده غونډه، چې د کرنې ریاست سرپرست مولوي اسلم خان منیب په مشرۍ جوړه. . .

بازگشت