آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۹:۵۶
آغاز کار برای ۹۳۸ دهقان در ولسوالی آقچه ولایت جوزجان

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان در ولسوالی آقچه آن  ولایت زمینه کار برای ۹۳۸ دهقان را از قریه‌های مختلف این ولسوالی در چارچوب پروژه "کار در مقابل پول" فراهم کرده است. این پروژه با حمایت مالی موسسه اکشن‌اید تطبیق می‌شود.
دهقانان در این پروژه به مدت ۱۰۰ روز مصروف کار خواهند بود و به هر نفر روزانه ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود که در مجموع هر دهقان مبلغ ۵۰۰ دالر در طول این دوره دریافت خواهد کرد.
فعالیت‌های پروژه شامل راش‌پاکی و کندن‌کاری جوی‌های آبیاری است که هدف آن جلوگیری از ضایعات آب و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی می‌باشد. همچنین، جریان ساخت پل‌ها، پلچک‌ها و تقسیم‌کننده‌های آب که برای مدیریت بهتر آب زراعتی طراحی شده‌اند، تحت نظارت مدیریت خدمات زراعتی قرار دارد.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی ضمن نظارت از جریان این پروژه‌ها، به تیم‌های کاری هدایت‌های لازم برای ارتقای کیفیت کار ارائه کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها