جلسه تنظیم عواید در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۶ - ۱۰:۴
جلسه تنظیم عواید در وزارت زراعت برگزار شد

۲۶ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تنظیم عواید وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با حضور مسئولان وزارت مالیه به ریاست ملاآغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، برگزار شد.
در این جلسه امان الله امین رئیس عواید غیرمالیاتی، نقیب‌الله عابد معاون حمایوی وزارت مالیه و شماری از روسای وزارت زراعت حضور داشتند.
اشتراک‌کنندگان در مورد بررسی عواید گذشته، برنامه‌های آینده و راهکارهای افزایش عواید تبادل نظر کردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS