تأکید بر شفافیت و صداقت در اجرای پروژه‌های انکشافی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۳:۴۸
تأکید بر شفافیت و صداقت در اجرای پروژه‌های انکشافی

۱۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با مسئولان پروژه انکشاف پایدار جوامع، بر لزوم صداقت و اخلاص در اجرای پروژه‌های انکشافی تأکید کرد.
وی ضمن قدردانی از فعالیت‌های این پروژه، به اهمیت اصلاح مشکلات موجود و ارائه خدمات به مردم اشاره کرد و گفت: «کشت کوکنار خاتمه یافته و باید بدیل مناسبی برای آن فراهم شود تا زندگی مردم متأثر نشود.»
در این نشست، مسئولان پروژه انکشاف پایدار جوامع نیز گزارشی از فعالیت‌های خود در بخش انکشاف جوامع و توزیع مواد زراعتی ارائه کرده و خواستار همکاری وزارت زراعت برای تسریع در امضای تفاهم‌نامه شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۱۸
Background image

توزیع سیلوهای فلزی و آموزش تخصصی برای دهاقین ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری دفتر صلیب سرخ  برای ۳۵۰ تن از دهاقین منطقه دره سرخ‌شال ولسوالی پریان، ۷۰۰ عدد سیلوی فلزی ذخیره غله‌جات را به‌گونه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۱۷
Background image

آغاز کمپاین خزانی توزیع تخم گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت کابل

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین خزانی توزیع تخم گندم اصلاح‌شده بذری همراه با کودهای کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان پیش‌قدم در ولایت کابل آغاز گردید.
این برنامه از سوی موسسه استارز با همکاری و هماهنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

بازگشت به خبرها