آغاز کمپاین خزانی مبارزه با تب خون‌دهنده کانگو در میدان وردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۳:۴۰
آغاز کمپاین خزانی مبارزه با تب خون‌دهنده کانگو در میدان وردک

۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک کمپاین خزانی مبارزه با تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) را در ولسوالی‌های نرخ، جلریز، حصه اول و دوم بهسود، میدانشهر، سیدآباد، جغتو و دایمیرداد آغاز کرد.
 این کمپاین توسط آمریت مالداری و صحت حیوانی و بخش اپیدمیولوژی و مجادله امراض حیوانی این ریاست تطبیق می‌شود.
در جریان این کمپاین ده‌ها هزار حیوان از بیماری تب کانگو مصون خواهند شد. طی ۱۰ روز آینده، حدود ۲۰ هزار حیوان از طریق دواپاشی از کنه‌ها و پارازیت‌های خارجی پاکسازی می‌شوند و ۳۷ قریه تحت پوشش قرار خواهد گرفت.
تب خون‌دهنده کانگو بیماری ویروسی حاد و خطرناک از طریق گزش کنه‌های آلوده یا تماس با خون، ترشحات و لاشه حیوانات آلوده به انسان منتقل می‌شود. برای کنترل این بیماری، دواپاشی منظم حیوانات و اماکن نگهداری آن‌ها در فصل‌های بهار و خزان ضروری است.
این اقدام به هدف کاهش خطرات این بیماری و حمایت از صحت حیوانی و انسانی در ولایت میدان وردک انجام شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها