افغانستان به برداشتن موانع تجارت میان کشورهای عضو سارک تاکید کرد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۱۵:۱
 افغانستان به برداشتن موانع تجارت میان کشورهای عضو سارک تاکید کرد

۴عقرب ۱۳۹۸
دولت افغانستان در نشست کشورهای عضوی همکاری‌های منطقه‌یی جنوب آسیا، سارک، به برداشتن موانع تجارت میان اعضای این سازمان و متوقف ساختن افزایش تعرفه‌ها روی اقلام صادراتی کشورهای عضو تاکید کرده است.
شکیب شریفی رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست اعضای سارک که در سریلانکا برگزار شده بود، افزایش ناگهانی تعرفه بالای انار را غیرقابل قبول خواند و از اعضای سارک خواست تا در این زمینه رویکرد عملی را تدوین کنند و جلو فعالیت‌های ضد تجاری گرفته شود. آقای شریفی هم‌چنان نسبت به جنگ تجاری میان اعضای این سازمان هشدار داد و از پاکستان خواست که از ایجاد نوسان در نرخ تعرفه‌ها پرهیز کند. افغانستان، پاکستان، بنگله‌دیش، هند، نیپال، بوتان، سریلانکا و مالدیو اعضای این اتحادیه می‌باشند. سارک با داشتن یک چهارم جمیعت دنیا، یکی از مهم‌ترین نهاد‌ها در دنیا به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۶
Background image

در کاپیسا ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای سروی و تثبیت شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، در هماهنگی با ریاست معیشت بدیل، روند سروی، تثبیت و تأیید ۳۵ جریب باغ املوک با سیستم آبیاری قطره‌ای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

بازگشت به خبرها