نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۹:۵۴
نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

۳۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
نشست مشترک میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه رها در مورد تطبیق پروژه مشارکت و همکاری مبارزه با تغییرات اقلیم در وزارت زراعت برگزار شد.  
این نشست مشترک با حضور  روساء و متخصصان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه توانمندی، محیط زیست و کمک‌های بشری برگزار شد که در آن حاضران پیروامون تطبیق پلان‌ها در ولایات، ارزیابی وضعیت اقلیمی، ارزیابی ظرفیت‌ها، چالش‌های موجود تغییرات اقلیمی، تهیه استراتیژی و ضروریات کار در این عرصه بحث و تبادل نظر کردند تا تطبیق این پروژه در جهت کاهش تاثیرات منفی تغییرات اقلیمی موثر تمام شود.
این پروژه در همکاری و حمایت کشور سویس در افغاستان تطبیق می‌گردد و برای دو سال تدوین گردید.
افغانستان از جمله‌ کشورهای است که از ناحیه تغییرات اقلیمی به گونه جدی تاثیر پذیر است و در این وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان برنامه های مختلفی را جهت کاهش خسارات ناشی از تغییراقلیمی تطبیق می نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها