دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت فراه

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۸ - ۹:۵۶
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت فراه

ملا آغاجان آخند (حاجی سالم) معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مولوی غوث الدین رهبر والی ولایت فراه و مقامات محلی این ولایت دیدار کرد.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« هدف عمده خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین ولایت فراه است، در کنار آن انسجام در جمع آوری عشر و زکات، افزایش منابع عایداتی، اجاره دهی زمین های استرداد شده از غصب، تشخیص و تثبیت آنتن های مخابراتی و بررسی موسسات همکار از دیگر اهداف سفر به این ولایت است، چون نیاز است تا به مردم خدمت بیشتر صورت گیرد.»
مولوی غوث الدین رهبر والی ولایت فراه در این دیدار گفت:« در ولایت فراه زراعت، باغداری و مالداری به پیمانه زیاد وجود دارد، سبزیجات در این ولایت حاصلات خوبی دارد و عناب فراه نامدار است، اما توجه در این ولایت هنوز نشده است.»
مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت ضمن بیان روند تدارکاتی و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین گفت:« براساس تقاضای ریاست ذخایر استراتژیک وزارت زراعت و حکم امیرالمومنین گندم مازاد دهاقین خریداری و ذخیره سازی می‌شود که برای این اقدام یک میلیارد افغانی اختصاص داده شده است، پروسه خریداری آن جریان دارد.»
حقیار افزود:« یک هزار متریک تن گندم مازاد در ولایت فراه وجود دارد که پس از خریداری به سیلوی ولایت هرات انتقال و ذخیره سازی می‌شود و در حالات اضطراری و بحرانی از آن استفاده میگردد.»
رهبری وزارت زراعت با یک اقدام کم پیشینه ۳۸ هزار و ۸۰۰ متریک تن گندم مازاد دهاقین را خریداری و در سیلوها و گدام‌ها ذخیره‌سازی مینماید، که از این میان یک هزار متریک تن آن از ولایت فراه خریداری میگردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها