دیدار وزیر زراعت با رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳۱ - ۱۰:۵۲
دیدار وزیر زراعت با رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور

۳۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مفتی شهزاد نور راشد رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و شماری از روئسای آن اداره دیدار کرد.
در این دیدار مسوولان اصلاحات اداری پیرامون فعالیت‎های آن اداره به وزیر زراعت معلومات اراییه کرده و پیشکش‌های مشخص همکاری را با وزارت زراعت دربخش‌های تعینات، ارزیابی و ارتقای ظرفیت کارمندان به وزیر زراعت بیان کردند.
در همین حال وزیر زراعت همچنان در مورد کارکردهای این وزارت در راستای بهبود خدمات اداری و مسلکی سازی سخن زده و  اطمینان همکاری لازم را با مسوولان ریاست عمومی اصلاحات اداری اداره امور سپرد.
دراین دیدار مولوی حسین احمد خورشید رییس دفتر، مولوی مصباح الدین مسعین رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت و بریالی ابدالی رییس سازده سازی، سید مسعود مخلص رییس تقنین و پالیسی‌ها و محمد سوسف غزنوی رییس تعینات ریاست عمومی اصلاحات اداری اداره امور حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۴
Background image

حل و فصل منازعات علفچر در ولایت جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از حل و فصل دو مورد منازعه علفچر در این ولایت خبر می‌دهد.
نخست، منازعه علفچر میان چهار تن مالدار در منطقه حدبخشی میان سرپل و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۲
Background image

نشست هماهنگی به‌منظور تهیه مسوده قانون استملاک برگزار شد

در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست هماهنگی به‌منظور تهیه مسوده قانون استملاک برگزار گردید.
در این نشست که در ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۲
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل باغچه‌های خانگی برای ۱۱۰ خانواده در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه دبلیو اچ اچ، برای ۱۱۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه این ولایت، تخم سبزیجات و وسایل باغچه‌های خانگی توزیع نمود. . .

بازگشت به خبرها