سروی دهقانان به منظور توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری گندم و کود کیمیاوی در ولایت پروان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۰:۵۸
سروی دهقانان به منظور توزیع تخم‌های اصلاح شده بذری گندم و کود کیمیاوی در ولایت پروان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در نظر دارد، در کمپاین خزانی طی سال ۱۴۰۳ با هماهنگی و همکاری کمیته ناروی برای افغانستان برای ۵ هزار تن از دهقانان این ولایت تخم اصلاح شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی توزیع نماید؛ به همین منظور سروی شناسایی این دهقانان آغاز گردید.
در آغاز این فعالیت ۳۱۹ تن از دهقانان گندم کار با حضور داشت نماینده‌های مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی های سیدخیل،  شینوای و کارمندان کمیته ناروی برای افغانستان در ولسوالی‌های سيدخیل و شینواری شناسایی و تثبت گردید.
هدف از تطبیق این پروژه حمایت دهقانان بلند بردن سطح حاصلات گندم، مبارزه با فقر و خود کفایی دهقانان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

افتتاح سردخانه ۲۰ متریک تنه با سیستم سولری در ولسوالی قیصار فاریاب

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب سردخانه عصری با ظرفیت ۲۰ متریک تن محصولات زراعتی، به همکاری دفتر ولایتی کمیته ناروی مقیم میمنه در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب اعمار و به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

ایجاد قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در ولسوالی رستاق ولایت تخار

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های موثر کشت، یک قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در قریه بهارستان ولسوالی رستاق ولایت تخار ایجاد شد.
این قطعه نمایشی در یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی. . .

BACK TO NEWS