محصولات انار در فراه امسال ۱۱ درصد افزایش یافته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۵ - ۱۵:۱۴
 محصولات انار در فراه امسال ۱۱ درصد افزایش یافته است

۱۵میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از افزایش یازده درصدی محصولات انار این ولایت خبر داده است.
به گفته‌ این اداره، امسال ۸هزار و ۲۸۴ هکتار زمین تحت پوشش درختان انار قرار داشت و میزان حاصلات آن به ۱۴۵هزار و پنج متریک تُن رسیده است. این ریاست افزوده که میزان حاصلات انار در سال ۱۳۹۷ به ۱۳۰هزار و ۵۳۶ متریک تُن رسیده بود. سال گذشته ۷هزار و ۸۴۰ هکتار زمین در فراه تحت پوشش باغ‌های انار قرار داشت و از هرهکتار آن ۱۶.۶ متریک تن انار برداشته شده بود.
ریاست زراعت فراه می‌افزاید که امسال از هرهکتار باغ انار، ۱۷.۵ متریک تن حاصل برداشته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها