محصولات انار در فراه امسال ۱۱ درصد افزایش یافته است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۵ - ۱۵:۱۴
 محصولات انار در فراه امسال ۱۱ درصد افزایش یافته است

۱۵میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از افزایش یازده درصدی محصولات انار این ولایت خبر داده است.
به گفته‌ این اداره، امسال ۸هزار و ۲۸۴ هکتار زمین تحت پوشش درختان انار قرار داشت و میزان حاصلات آن به ۱۴۵هزار و پنج متریک تُن رسیده است. این ریاست افزوده که میزان حاصلات انار در سال ۱۳۹۷ به ۱۳۰هزار و ۵۳۶ متریک تُن رسیده بود. سال گذشته ۷هزار و ۸۴۰ هکتار زمین در فراه تحت پوشش باغ‌های انار قرار داشت و از هرهکتار آن ۱۶.۶ متریک تن انار برداشته شده بود.
ریاست زراعت فراه می‌افزاید که امسال از هرهکتار باغ انار، ۱۷.۵ متریک تن حاصل برداشته شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۵
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی گربز ولایت خوست آغاز می‌شود

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با همکاری مؤسسه (ORD) روند شناسایی ۵۰۰ دهقان مستحق را در ولسوالی گربز این ولایت آغاز کرده است تا برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد تغییر اقلیم برای دهاقین در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیمی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «آگاهی‌دهی دهاقین از خطرات تغییر اقلیم و سازگاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه «اکشن اید» و حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد (FAO)، برای یک‌هزار دهقان. . .

بازگشت به خبرها