جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۴:۴۱
جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد 

جلسه هماهنگی ریاست‌های تحت  اثر معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری این وزارت و با حضور روئسا و مسوولان ریاست‌های تحت اثر معینیت مالی و اداری برگزار شد.
این جلسه به منظور تقویت هماهنگی و انسجام کار ها در پیشبرد امور  تعین شده  در تالار جلسات معینیت مالی و اداری وزارت زراعت برگزار دشه بود که معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مطابق به اجندا از قبل ترتیب شده مشکلات‌، پیشنهادات و نظریاست ریاست‌های تحت اثر خویش را استماع نموده و هدایات لازم را جهت حل مشکلات و بهبود امور به مسوولان مربوطه سپرد.
در این جلسه که روئسا و آمرین ریاست‌های؛ مالی و حسابی، تهیه و تداراکات، منابع بشری، تخنیک و ترانسپورت، اداری، تکنالوژی معلوماتی،عشر و زکات و ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت حضور داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها