معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار کرد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۴۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د تغذیې او زده کړې نړیوالۍ مؤسسې له چارواکو سره وکتل

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار و گفتگو نمود.

مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر ترویج بیشتر سویابین تاکید کرده گفت:« سویابین یکی از نباتات بدیل کشت کوکنار در کشور است که باید بیشتر ترویج شود و دهقانان بیشتری مشغول کشت و پرورش آن گردند تا عاید خوبی بدست بیاورند».
موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل در بخش ترویج و کشت سویابین کار می‌کند که امسال برای شماری از دهاقین تخم سویابین را در ولایت های ننگرهار، هرات، لغمان، کنر، بلخ و لوگر توزیع نموده است.
هدف اصلی از تطبیق این برنامه رفع سوءتغذیه در افغانستان به ویژه در میان اطفال خردسال، مادران و افراد مسن است تا بتوانند یک جایگزین غذایی خوب و ارزان پیدا کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها