هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا تدویر جلسه داد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ - ۱۱:۵
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا تدویر جلسه داد

۱۹ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
در این جلسه روی بررسی دقیق دوسیه جات زمین‌های تحت بررسی، اجاره دهی ساحات امارتی استرداد شده، تثبیت و استرداد ساحات امارتی باقی مانده در ولسوالی تگاب و نجراب صحبت گردید.
جلسه به سپرستی مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت و حضور روساء استخبارات، عدلیه، حج و اوقاف، شاروالی، سرحدات اقوام و قبایل، شهرسازی و مسکن، معاون قومندانی امنیه، مستوفی ولایت، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر دایر شد.
اعضای جلسه پیرامون  بررسی دوسیه جات زمین‌های دشت کلهوت ولسوالی نجراب و چگونگی ارسال آن به کمیسیون مرکزی، چگونگی اجاره دهی زمین‌های استرداد شده دشت دران ولسوالی تگاب و بحث در مورد زمین شهرک مهاجران واقع تگاب ونجراب بحث و تبادل نظر نموده و تصمیم بر این شد که تیم فنی به روز چهارشنبه به ولسوالی تگاب رفته و کار عملی خویش را جهت تثبیت و متراج آن آغاز نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران در ولسوالی آبشار

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی آبشار، برنامه آموزشی را در بخش مبارزه با آفات و امراض درختان برای باغداران شماری از قریه‌جات برگزار کرد.
در این برنامه که با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۵۶
Background image

ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌ها در ولسوالی جرم

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایت از معیشت خانواده‌ها، برای ۱۹ تن از مردان و زنان در ولسوالی جرم، وسایل ایجاد تشبثات کوچک توزیع گردید. این برنامه شامل حرفه‌های برق، گلیم‌بافی و. . .

بازگشت به خبرها