کار حفاری یک حلقه چاه آب آشامیدنی در فارم ماهی پروری گلغندی ولایت کاپیسا افتتاح گردید

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - ۱۴:۶
کار حفاری یک حلقه چاه آب آشامیدنی در فارم ماهی پروری گلغندی ولایت کاپیسا افتتاح گردید


۱۱ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
کار حفر یک حلقه چاه عمیق توسط مولوی روح‌الله‌روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به منظور فراهم سازی آب مورد نیاز فارم ماهی پروری واقع گلغندی ولایت کاپیسا افتتاح گردید.
طی برنامه‌ای در حضور داشت محمد احسان طوفان معاون ولسوالی، داکتر عبدالخلیل الرحمن رحمانی آمر مالداری و صحت حیوانی  و مولوی نقیب الله ‌خادم آمر اراضی در فارم ماهی پروری گلغندی واقع حصه اول کوهستان با قطع نوار افتتاح و آغاز گردید .
این چاه به عمق ۸۰ متر متصل به حوض‌های ماهی پروری حفر می‌گردد  و در جوار این چاه یک تانکر ذخیره آب با ظرفیت ۴۰۰۰۰ لیر آب نیز نصب گردید تا از این چاه و تانکر ذخیره آب در موقع کم آبی در فارم ماهی پروری استفاده گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها