کشور ازبکستان در افغانستان یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار باغ و زمین زراعتی احداث می‌کند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۱۰:۸
کشور ازبکستان در افغانستان یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار باغ و زمین زراعتی احداث می‌کند

بر بنیاد سه تفاهم‌نامه جداگانه میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و وزارت زراعت ازبکستان قرار است کشور ازبکستان در مساحت یک هزار ۶۰۰ هکتار زمین در افغانستان باغ‌های انگور، باغ‌های با سیستم آبیاری قطره‌ای، مزارع پنبه، گندم، خربزه و سبزیجات احداث نماید.
این تفاهم‌نامه‌ها از سوی مسوولان زراعت دو کشور با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری افغانستان و جمشید خواجه یوف وزیر زراعت کشور ازبکستان و شماری از مسوولان دو کشور در شهر تاشکند پایتخت کشور ازبکستان به امضا رسید.
بر بنیاد این تفاهم‌نامه قرار است کشور ازبکستان در بخش‌های چون؛ احداث باغ‌های مختلف النوع در  مساحت ۱۰۰ هکتار زمین، تطبیق آبیاری قطره‌ای در ۵۰۰ هکتار باغ میوه‌های مختلف النوع، بذر تخم اصلاح شده گندم و پنبه در مساحت ۵۰۰ هکتار زمین و بذر سبزیجات مختلف النوع و خربزه در ساحه ۵۰۰ هکتار زمین، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان را همکاری نماید.
 این باغ‌ها و کشتزارها به همکاری تخنیکی و مالی کشور  ازبکستان در همکاری متخصصین سکتور زراعت افغانستان در ساحه یک هزار ۶۰۰ هکتار زمین در ولایت‌های مختلف افغانستان که آب، خاک و اقلیم مناسب دارند احداث می‌شود.
این تفاهم‌نامه‌ها در جریان سفر ه‍ییت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به کشور ازبکستان میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و بخش‌های سرمایه گذاری باغ‌های انگور، تخم‌های اصلاح شده و سبزیجات وزارت زراعت کشور ازبکستان به امضا رسید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها