بازدید وزیر زراعت از شرکت انکشاف ملی 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۴ - ۱۳:۳۰
بازدید وزیر زراعت از شرکت انکشاف ملی 

۲۴ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان بازید از شرکت انکشاف ملی با مسوولان این شرکت پیرامون فعالیت‌های شان پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان گفتگو نمود.
مولوی عطاءالله از  جریان کار ساخت ساختمان بزرگ در محوطه شرکت انکشاف ملی و بازسازی ساختمان که در نظر است در آن  شرکت تولید ماشین‌آلات ایجاد شود نیز دیدن نمود.
عبدالرحمن عطاش رییس عمومی اجرایوی شرکت انکشاف ملی فعالیت‌های این شرکت را پس از روی کارآمدن امارت اسلامی افغانستان بیان کرده افزود؛شرکت انکشاف ملی نه تنها  کار کانال قوش‌تپه را به پیش می برد  بلکه روی پروژه‌های بزرگ و ساخت ساز پلان و برنامه‌های دارد".
شرکت انکشاف ملی با در حکومت قبلی با ادغام هشت تصدی دولتی ایجاد گردید و عبدالرحمان عطاش به‌حیث رییس عمومی اجراییوی این شرکت گماشته شد.
براساس آن، تصدی ساختمانی بنایی، تصدی ساختمانی هلمند، تصدی ساختمانی افغانی، تصدی خانه‌سازی، تصدی فابریکات سمنت غوری، تصدی فابریکات سمنت جبل‌السراج و تصدی ارزاق  مدغم و یک شرکت جدید زیر نام «شرکت انکشاف ملی» ایجاد گردید.
شرکت انکشاف ملی در حال حاضر در مطابقت با چهارچوب و پالیسی دولت امارت اسلامی افغانستان همگام بوده و پروژه‌های بزرگ انکشافی و توسعه‌ای از قبل تعیین شده را تطبیق می‌نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS