جلسه هماهنگی جهت به اجاره‌دهی زمین‌ شهرک‌های غصبی برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۱۵:۱۵
جلسه هماهنگی جهت به اجاره‌دهی زمین‌ شهرک‌های غصبی برگزار شد

۳۰  میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
این جلسه به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی واداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور نماینده‌گان افغانستان بانک، وزارت مالیه قمندانی امنیه کابل، نماینده کمیسیون جلوگیری از غصب و وزارت زراعت برگزار شد.
مطابق فرمان امیر المومنین حفظه الله به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری وظیفه سپرده شده است که زمین شهرک‌های در املاک امارتی به گونه غیر قانونی اعمار گردیده اند و پس از بررسی کمیسون جلوگیری از غصب زمین‌های متذکره امارتی تثبیت گردید را به منظور حفظ سرپنا و همینگونه حفظ املاک امارتی به  باشنده‌گان شهرک‌های متذکره به اجاره دهد.
وزارت زراعت در مرحله اول امور تصفیه مجدد، برگزاری نشست‌ها با وکلای گذر جهت تطبیق بهتر حکم، تقسیمات به شکل بلاک بندی و گذر بندی و تهیه طرزالعمل اجاره دهی را انجام داده است.
به همین منظور جلسه امروز جهت هماهنگی با ادارات  ذیربط جهت آغاز روند اجاره دهی زمین‌ شهرک‌های که از سوی کمیسون جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده امارتی تثبیت شده برگزار شد.
در این جلسه فیصله صورت گرفت که طرزالعمل ترتیب شده توسط وزارت زراعت به ادارات ذیربط جهت نظر خواهی شریک گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران در ولسوالی آبشار

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی آبشار، برنامه آموزشی را در بخش مبارزه با آفات و امراض درختان برای باغداران شماری از قریه‌جات برگزار کرد.
در این برنامه که با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۵۶
Background image

ایجاد فرصت‌های شغلی برای خانواده‌ها در ولسوالی جرم

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایت از معیشت خانواده‌ها، برای ۱۹ تن از مردان و زنان در ولسوالی جرم، وسایل ایجاد تشبثات کوچک توزیع گردید. این برنامه شامل حرفه‌های برق، گلیم‌بافی و. . .

بازگشت به خبرها