جلسه‌ای به منظور اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۴ - ۱۴:۶
جلسه‌ای به منظور اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد

۲۴ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
نشست مشورتی جهت تهیه طرزالعمل استفاده از محصولات زراعتی، میوه‌ای و مالداری افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با حضور روساء و مشاوران وزارت‌های امور داخله، عدلیه، استخبارات و وزارت زراعت دایر شد.
این نشست بر اساس هدایت امیرالمومنین حفظه ‌الله دایر شده تا طرزالعملی در جهت چگونگی استفاده از محصولات زراعتی و مالداری ترتیب گردد که بر اساس آن نیروهای دفاعی و امنیتی در مینوی غذایی شان از آن استفاه نمایند.
در این جلسه در مورد مقدار تولیدات میوه، غله، لبنیات و همچنان واردات، صادرات و نیازمندی‌های مواد خوراکی از سوی مسوولان حاضر معلومات ارائه گردید.
همچنان پس از بحث و تبادل نظر میان اعضای جلسه  کمیته‌ای جهت تهیه طرزالعمل اولویت‌دهی در استفاده از محصولات داخلی در ادارات امارتی موظف گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۴۷
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسعود روضاتی، مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران و هیئت همراهش دیدار کرد.
در این دیدار روی گسترش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۴۱
Background image

برای ۲۰ تن از دهاقین کاپیسا تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی توزیع گردید

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به هدف ایجاد قطعات نمایشی و ترویج کشت عصری گندم، برای ۲۰ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده بذری و کود. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۳۹
Background image

وزیر زراعت بر تسریع کار پروژه‌های انکشافی و مصرف مؤثر بودجه تأکید کرد

مجلس ارائه گزارش اجراآت پروژه‌های انکشافی سکتور زراعت، مالداری، باغداری و آبیاری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مرکز وزارت دایر گردید.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها