دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۴ - ۱۰:۴۷
دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

۴ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
هیئت تخنیکی وزارت زراعت به سرپرستی مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت با مولوی حبیب الرحمن صهیب معاون والی کندز دیدار کرد.
این دیدار که در ساختمان ولایت کندز صورت گرفت رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت پیام رهبری امارت و وزارت زراعت را در بخش  انکشاف زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری، منابع طبیعی و مالداری به معاون والی کندز تشریح نموده و خواستار  همکاری در تطبیق آن شد‌‌.
 آقای مستعین همچنان خواستار  توجه و همکاری  ایشان در تطبیق پروژه های زراعتی شد و از مسوولان محلی ولایت کندز خواست که  برای دهقانانی که پنبه کشت می‌نمایند تفهیم کنند که هنگام برداشت حاصل پنبه از بورجی‌های پلاستیکی استفاده نه نمایند چون کیفیت پخته کاهش می‌یابد. 
در این مجلس مولوی امان الله حسن رئیس زراعت کندز و میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند‌.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها