‎جلسه انجمن فارمداران مرغ در ولایت فاریاب برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۱ - ۱۴:۵
‎جلسه انجمن فارمداران مرغ در ولایت فاریاب برگزار شد

 

‎اولین جلسه اعضای انجمن مرغ‌داری مرکز شهر میمنه با حضور داشت آمر مالداری و صحت حیوانی، مدیرعمومی ترویج مالداری، دانه‌فروشان، فارم‌داران، و توزیع گران در مرکز و ولسوالی‌ها جهت تنظیم امورات مرغ‌داری تدویر گردیده بود.
‎در آغاز این جلسه، درباره اتحاد، همبستگی، هماهنگی، اهمیت اقتصادی مرغداری و مشکلات موجوده و راه حل آن  صحبت گردید پس از آن، از هر ولسوالی یک نفر به‌طور نماینده از مشکلات موجود و راه حل آن صحبت کردند. و پشتیبانی خود را از انجمن متذکره و از فیصله‌ آن‌ها طبق اصول و مقررات مرغ‌داری اعلان نمودند.
‎در اخیر با این قطع‌نامه جلسه به پایان رسید هرهفته باید یک جلسه با اعضای انجمن صورت گیرد، نرخ مرغ زنده در مرکز و ولسوالی‌ها نظر به مساحت راه تعین گردید و در هر هفته نظر به ضرورت قابل تغیر است، جوجه مرغ ها باید قدرضرورت وارد کرده شود، چهار نفر به خاطر سمع شکایت تعین گردید و در صورت تخلف از فیصله‌های انجمن، شخص متخلف  بیست هزار افغانی جریمه گردیده و به مدت یک‌ماه کار و فعالیت آن مسدود گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها