۸۰ خانم مرغدار مهارت استفاده از ماشین‌های جوجه‌کشی را یاد می‌گیرند

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۵:۴۷
۸۰ خانم مرغدار مهارت استفاده از ماشین‌های جوجه‌کشی را یاد می‌گیرند
۱۴ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» در یک برنامه، به ۸۰ خانم مرغدار، مهارت‌های جدید مرغداری را آموزش داد.
هدف از راه‌اندازی این برنامه، آموزش‌دهی چگونه‌گی استفاده از ماشین‌های چوچه‌کشی و ارتقای ظرفیت این زنان، در بخش‌های فنی و فعالیت‌های اقتصادی، به منظور حمایت از گروپ‌های تولیدی است.
وزارت زراعت از طریق پروژه زراعت و مالداری با اشتراک مردم، پیش از این برای هر یک ۸۰ خانم مرغدار یادشده در ولایت‌های کابل و لوگر، یک بسته‌ی مرغداری و ۱۰۰ مرغ و ماشین چوچه‌کشی توزیع کرده بود.
در این برنامه، خانم‌های مرغدار طرز استفاده از ماشین‌های چوچه‌کشی و چگونه‌گی تغذیه‌ی مرغ را در جریان چهار روز یاد می‌گیرند.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها