۶۱۰ بسته وسایل باغداری به شماری از باغداران کابل توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۵ - ۱۶:۱۴
۶۱۰ بسته وسایل باغداری به شماری از باغداران کابل توزیع شد

۵ سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به شماری از باغداران ولسوالی‌های ده‌سبز، شکر‌دره و سروبی بسته‌های وسایل باغداری و زراعتی توزیع کرد.
شیرشاه‌امیری معین مسلکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مراسم توزیع این بسته‌های باغداری گفت «جای خوشی است که برای ۶۱۰ تن از باغداران سه ولسوالی کابل این وسایل را توزیع می‌کنیم. این وسایل می‌تواند در قسمت جمع‌آوری میوه و پرورش درختان مردم را کمک کند و وسایل ضروری و از نیازمندی‌های باغداران است.»
آقای امیری افزود که وزارت زراعت به توسعه و پیشرفت زراعت و باغداری توجه جدی دارد. او گفت «این کمک‌ها را برای پیشرفت زراعت و باغداری انجام می‌دهیم، چون هدایت رییس صاحب‌جمهور نیز است تا در زندگی دهقانان و باغداران تغییر بیاوریم. در آینده‌ی نزیدیک برای یک‌هزار و پنج‌صد تن از باشنده‌گان پروان، لوگر و بغلان نیز این کمک‌ها را ادامه می‌دهیم در تلاش هستیم که به ولایت‌‌های دیگر نیز انکشاف دهیم.»
این وسایل از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2 مربوط به وزارت زراعت، تهیه شده و برای کنترول امراض و آفات نباتی، جمع‌آوری میوه‌جات و افزایش حاصلات کار گرفته می‌شود.
عمرجان منگل رییس زراعت کابل، در این باره می‌گوید «این کمک‌ها براساس تقاضای باغداران و دهقانان صورت گرفته است، چون در گذشته شکایت از کمبود وسایل داشتند.»
این بسته‌های باغداری شامل زینه، قیچی، اره، پمپ و سبد برای جمع‌آوری میوه می‌شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها