۶۱۰ بسته وسایل باغداری به شماری از باغداران کابل توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۵ - ۱۶:۱۴
۶۱۰ بسته وسایل باغداری به شماری از باغداران کابل توزیع شد

۵ سرطان ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، به شماری از باغداران ولسوالی‌های ده‌سبز، شکر‌دره و سروبی بسته‌های وسایل باغداری و زراعتی توزیع کرد.
شیرشاه‌امیری معین مسلکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مراسم توزیع این بسته‌های باغداری گفت «جای خوشی است که برای ۶۱۰ تن از باغداران سه ولسوالی کابل این وسایل را توزیع می‌کنیم. این وسایل می‌تواند در قسمت جمع‌آوری میوه و پرورش درختان مردم را کمک کند و وسایل ضروری و از نیازمندی‌های باغداران است.»
آقای امیری افزود که وزارت زراعت به توسعه و پیشرفت زراعت و باغداری توجه جدی دارد. او گفت «این کمک‌ها را برای پیشرفت زراعت و باغداری انجام می‌دهیم، چون هدایت رییس صاحب‌جمهور نیز است تا در زندگی دهقانان و باغداران تغییر بیاوریم. در آینده‌ی نزیدیک برای یک‌هزار و پنج‌صد تن از باشنده‌گان پروان، لوگر و بغلان نیز این کمک‌ها را ادامه می‌دهیم در تلاش هستیم که به ولایت‌‌های دیگر نیز انکشاف دهیم.»
این وسایل از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم یا SNaPP2 مربوط به وزارت زراعت، تهیه شده و برای کنترول امراض و آفات نباتی، جمع‌آوری میوه‌جات و افزایش حاصلات کار گرفته می‌شود.
عمرجان منگل رییس زراعت کابل، در این باره می‌گوید «این کمک‌ها براساس تقاضای باغداران و دهقانان صورت گرفته است، چون در گذشته شکایت از کمبود وسایل داشتند.»
این بسته‌های باغداری شامل زینه، قیچی، اره، پمپ و سبد برای جمع‌آوری میوه می‌شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۴۴
Background image

کندهار کې د کروندو خوندیتوب په پارهڅې؛ ۳۵۰ ډوله بوټي درمل شوي

۱۲ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د بوټې ژغورنې مدیریت تر رهبرۍ لاندې، په تېرو درېیو میاشتو کې شاوخوا ۳۵۰ بېلابېل ډوله بوټي د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

د کرنې په وزارت کې د ۱۴۰۵ مالي کال د طرحې د ترتیب په پار د همغږۍ غونډه دایره شوه

۱۲ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د ۱۴۰۵ مالي کال لپاره د طرحې د ترتیب او تنظیم په موخه، تخنیکي او د همغږۍ غونډه د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت د پالیسۍ او پلان رییس،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۵:۳۸
Background image

د بلخ چمتال ولسوالی کې یوشمېر بڼوالو سره د کرنیزو توکو مرسته وشوه

۱۱ چنګاښ ۱۴۰۴ ه‍.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۷ه‍.ق
د بلخ ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د پاملرنې مؤسسې په همکارۍ ددې ولایت د چمتال ولسوالی ۱۲۴ بڼوالو سره دکرنیزو توکو او. . .

بازگشت