۶۰ گوسفند به ۱۵ محافظ کشت‌زارهای هینگ در ورسج تخار توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۵:۵۲
۶۰ گوسفند به ۱۵ محافظ کشت‌زارهای هینگ در ورسج تخار توزیع شد

۱۷ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع ۶۰ گوسفند به ۱۵ نگهبان کشت‌زارهای طبیعی هینگ در ولسوالی ورسج این ولایت خبر می‌دهد.
به گفته‌ی ریاست زراعت ولایت تخار، ۶۰ گوسفند از پروژه کوچک عایداتی مربوط برنامه‌ی تنظیم منابع طبیعی وزارت زراعت برای ۱۵ محافظ متعلق به سه انجمن ارزش‌افزایی نبات طبی هینگ در ولسوالی ورسج، توسط مولوی عبدالله قرلق والی ولایت تخار رسماً توزیع شد.
در مراسم توزیع این کمک‌ها به محافظان چراگاه‌ها، نماینده‌ی شورای ولایتی، رییس مبارزه با حوادث، شوراهای انکشافی و رسانه‌ها حضور داشتند.
هم‌چنان ۲۰ گوسفند دیگر به زودی برای پنج محافظ متعلق به یک انجمن مربوط ولسوالی فرخار نیز توزیع می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولین کلستر زراعت در افغانستان

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئول عمومی کلستر زراعت در افغانستان و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۲۸
Background image

افزایش چشم‌گیر عواید یک دهقان با ایجاد سبزخانه در ولسوالی شیرین‌تگاب ولایت فاریاب 

با حمایت تخنیکی و مشوره‌های فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، یکی از دهاقین پرتلاش ولسوالی شیرین‌تگاب توانسته است فعالیت‌های زراعتی خود را گسترش دهد و به الگویی موفق برای. . .

BACK TO NEWS